EN

Hakkımızda

Lojik Hidrolik Pnömatik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hidrolik ve Pnömatik sistemler alanında satış, tasarım, mühendislik, imalat ve pazarlama konularında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur.

Bünyesinde bulundurduğu deneyimli mühendis, satış ve imalat elemanları ile kendi faaliyet alanlarında yetkin olmayı hedeflemektedir.

Yapacağınız imalatlar ve ihtiyaç duyacağınız ürünlerde kalite, ekonomiklik, verimlilik ve uygu tasarım arayışlarınızda beraber çalışmayı, bilgi ve becerilerimizi sizlerle paylaşmayı istemekteyiz.

Lojik Hidrolik üretiminde bulunan; Hidrolik güç üniteleri ve her türlü standart ve özel hidrolik blok imalatları yapılmakta olup, bu ürünlerin tasarım ve mühendislik hesapları sunulmaktadır.

İmalat ve servis hizmetlerimizin yanı sıra, ürün olarak da ihtiyaçlarınızın ivedilikle karşılanabilmesi için satış bünyemize kattığımız yeni ürünlerle hizmet anlayışımızı ve kalitemizi daha yükseklere taşımayı hedeflemekteyiz.

Hedefimiz, hizmet sunduğumuz alanlarda bilgi beceri ve tecrübelerimizi en üst düzeyde kullanarak, müşterilerimizin taleplerini karşılamak ve sorunlarını çözmektir.